Uddannelsen som audiologiassistent er en erhvervsuddannelse med en praktisk og en teoretisk del. Uddannelsen varer 2 ½ år, inkl. 25 ugers teori på skole og herefter er man uddannet som audiologiassistent.

  • Den praktiske del foregår på Audiologisk Klinik Aarhus Universitetshospital og Lokalklinik i Randers og i Aarhus. Link til Kontakt
  • Den teoretiske del foregår på Syddansk Erhvervsskole i Odense. På skolen får du undervisning i emner som patologi, audiometri, høreapparat, teknik, ørets anatomi og fysiologi mv. 25 ugers teori fordeler sig over 4 skoleophold.

Link til skolen www.sde.dk 

Hvorfor vælge Aarhus Universitetshospital som praktiksted?

Aarhus Universitetshospital er et af landets mest specialiserede hospitaler med avanceret udstyr og med højt kvalificerede medarbejdere. Det er medvirkende til, at vi uddanner og udvikler kompetente og engagerede medarbejdere, og blev i 2007-2021 kåret til Danmarks bedste hospital.

At være elev

Som elev på Audiologisk Klinik Aarhus Universitetshospital vil du opleve, hvordan alle ansatte stræber mod den største viden og bedste behandling til patienterne
Du vil blive tilknyttet en praktikvejleder, som vil guide dig med den praktiske del og i samarbejde med dig sørge for, at du når de mål, som du skal. Sammen med det øvrige personale vil praktikvejlederen introducere dig til de forskelligartede opgaver, som knytter sig til klinikken.

Vi forventer at du:

- tager ansvar for din uddannelse

- er engageret og interesseret

- er god til at have kontakt med patient