Mad og Ernæring består af Centralkøkkenet, 4 cafeer og et Ernæringsteam, herunder madomsorgsværter på Blodsygdomme, Restaurant på patienthotellet samt træningskøkkenet i Steno Diabetes Center.

I Centralkøkkenet tilbereder vi hver dag velsmagende mad af friske råvarer til ca. 1.150 patienter. Det bliver til i alt ca. 1.380.000 måltider til indlagte og ambulante patienter hvert år. I cafeerne tilbereder vi mad til pårørende, gæster og medarbejdere på AUH.

Maden, der serveres på hospitalet er planlagt og tilberedt med passion, omhu og stolthed. Til at løse denne opgave er vi en bred vifte af dedikerede fagfolk. Det er ernæringsassistenter, kokke, catere, smørrebrødsjomfruer, husassistenter, bagere, slagtere, økonomaer, professionsbachelorer, cand. scienter og diætister - i alt 180 medarbejdere.

Tilsammen sikrer vi den kulinariske, ernæringsmæssige, håndværksmæssige og hygiejniske kvalitet.

Mad og Ernæring har endvidere medarbejdere ansat i flexjob og forsøger at fastholde medarbejdere med nedsat erhvervsevne. Vi uddanner ernæringsassistenter og slagtere. Desuden tilbyder vi praktik for professionsbachelor studerende.

Kontakt

Telefon og mail

Ledergruppen

Gæstekoordinatorer

Centralkøkkenets hovednummer

23 43 34 25

Åbningstid

Alle hverdage kl. 06.30-18.00

Mail

centralkokken@auh.rm.dk

 

Adresse

Centralkøkkenet
Aarhus Universiteshospital
Carl Krebsvej 40,
Bygning S, indgang S5
8200 Aarhus N