Vi
- tilbereder mad, så patienternes ernæringsmæssige behov og ønsker for sufficient klinisk eller human ernæring kan opfyldes under indlæggelsen
- er afdelingernes naturlige samarbejdspartner i forhold til at udvikle og styre ernæring, mad og måltider til patienterne
- servicerer gæster og brugere af kantinerne, således af mad og service bidrager til øget tilfredshed
Vi vil være kendte for:
- at maden og vores indsats for de gode måltider er et væsentligt parameter i patienternes oplevelse af god kvalitet på AUH
- at mad og service i cafeer, kaffehuse og Madekspres er et væsentligt parameter i brugernes oplevelse af god kvalitet på AUH
- at understøtte at ernæring bliver en del af behandlingen på AUH og dermed medvirke til at drive sufficient ernæring – også tværsektorielt
- at bruge kvalitetsudvikling, økonomi og arbejdsmiljø som drivkraft for udvikling
- Vi vil være kendte for vores høje grad af trivsel samt vores kreative og høje faglige niveau, der udvikler, fastholder og tiltrækker kompetente medarbejdere
- Vi vil gennem professionel formidling være kendte for vores høje faglighed, herunder vores ernæringsindsats og vores mad - såvel ud i huset (AUH) og ud af huset (omverden)