For at kan tilbyde en helhedsorienteret, tværfaglig indsats er der i centret både tilknyttet læger, sygeplejersker, sekretærer, socialrådgiver, psykolog og diætist. 

 

Kasper, red..JPG

Kasper Fjellhaugen Hjuler er læge og projektleder i centret. Kasper har en PhD i dermatologi og har desuden klinisk og forskningsmæssig erfaring med hudsygdomme, herunder erfaring med psoriasis og følgesygdomme til psoriasis, erfaring som underviser i hud- og autoimmune sygdomme og erfaring med tværfagligt samarbejde mellem de medicinske specialer.

Louise F, red..JPG

Louise Faurskov Møller er projektsygeplejerske og projektleder i centret og har desuden arbejdet i specialklinikken i Hudsygdomme, AUH, i 1 1/2 år. Louise har som projektsygeplejerske haft særlig fokus på psoriasispatienter og deres følgesygdomme. Hun har erfaring med at udvikle og holde patientskoler til psoriasispatienter.
Tidligere har hun været ansat 9 år i Hjertesygdomme med både projekt-, forløbsbeskrivelse- og udviklingsstillinger.

Anders, red.JPG

Anders er læge i centret og samtidig ansat som afdelingslæge ved Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, AUH.
Anders er speciallæge i Intern Medicin; gastroenterologi og hepatologi og har primært beskæftiget sig med kronisk inflammatoriske tarmsygdomme.

Jørgen, red..JPG
Jørgen er læge i centret og desuden ansat som overlæge ved Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, Aarhus Universitetshospital, samt speciallægekonsulent ved Styrelsen for Patientklager. 
Jørgen er speciallæge i intern medicin og medicinsk gastroenterologi siden 2001 og har stor erfaring, undervisnings- og forskningsinteresse inden for udredning og behandling af bl.a. inflammatoriske tarmsygdomme med særligt fokus på immunforsvarets rolle ved disse sygdomme.

Anne Gitte, red. .JPG
Anne Gitte Loft er læge i centret og desuden ansat som overlæge ved Led- og Bindevævssygdomme, Aarhus Universitetshospital, klinisk lektor ved Aarhus Universitet og dr.med.
Anne Gitte er speciallæge i intern medicin og reumatologi og har stor erfaring inden for udredning og behandling af rygsøjlegigt/mb. Bechterew samt psoriasisgigt. Har undervisnings- og forskningsinteresse indenfor diagnostik og behandling af rygsøjle- og psoriasisgigt.

Trine, red..JPG

Trine Bay Laurberg er læge i centret og samtidig ansat som overlæge ved Led- og Bindevævssygdomme, AUH, samt på SANO Aarhus (Gigtforeningens rehabiliteringscenter), Ph.d., lektor.
Trine er speciallæge i intern medicin, reumatologi og har primært beskæftiget sig med ledsygdomme, bindevævssygdomme, gravide samt rehabilitering.
Endvidere har Trine, via sin stilling på SANO, arbejdet med multidisciplinære behandlingsprincipper samt udvikling af disse, bl.a. i et Ph.d.-projekt.

Rikke Ø red..jpg

Rikke Øland er projektsygeplejerske i centret. Rikke er samtidig ansat i klinikken på Led- og Bindevævssygdomme, hvor hun har arbejdet både i klinik og med forskningsprojekter de sidste 20 år.

Rikke, red..JPG

Rikke Edelbo er projektsygeplejerske i centret. Rikke er samtidig ansat i klinikken på Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, hvor hun har arbejdet de sidste 20 år og er specialeansvarlig sygeplejerske indenfor mave- og tarmsygdomme.

Anne Mai red..jpg

Anne Mai er ansat som psykolog i centret. Anne Mai har forsket i livshistorier hos mennesker med kronisk sygdom og har således specialiseret viden om livsændringer i forbindelse med kronisk sygdom og dertilhørende psykiske, sociale og eksistentielle problemstillinger. Konkret arbejder Anne Mai med individuelle samtaler, gruppeforløb, undervisning og formidling.

Inger L, red. .jpg

Inger Nielsen Larsen er autoriseret klinisk diætist i centret og er desuden ansat som diætist ved Steno Diabetes Center, Aarhus.

Inger har mange års erfaring med patienter med kronisk sygdom. Hun har specialiseret viden om kosten som en del af forebyggelsen af de følgesygdomme som patienter med autoimmune sygdomme kan få.

Inger har bl.a. tidligere været ansat 14 år i Hjerteforeningens rådgivning.

Maria red.1.jpg

Maria Pedersen Mauclère er socialrådgiver i centret og tilbyder hjælp til afklaring af de personlige, sociale og arbejdsmæssige spørgsmål der typisk rejser sig som følge af kronisk sygdom og de dertilhørende ændrede livsomstændigheder.

Helene, red..JPG
Helene Pedersen er lægesekretær i centret og har desuden været ansat i Klinik for Hud- og Kønssygdomme siden 2010. Her har hun arbejdet som deltidssekretær og professorsekretær med tilknytning til kliniske projekter, bl.a. med fokus på psoriasis.

Louise G, red..JPG

Louise Gude Jensen er lægesekretær i centret og er samtidig ansat på Lever-, Mave- og Tarmsygdomme, hvor hun har været ansat siden 2014.

Luljeta Deli, red. .jpg

Luljeta Deli er projektsygeplejerske i centret og samtidig ansat på Lever-, Mave- og Tarmsygdomme i klinikken.

På barsel indtil foråret 2023

KM, billede.red.JPG

Karen Margrethe Kirketerp er autoriseret psykolog i centret. Karen Margrethe har specialiseret erfaring med håndtering af kronisk sygdom og dertilhørende sociale, psykiske og eksistentielle livsændringer. Konkret arbejder hun med individuelle samtaler, gruppeforløb, undervisning og supervision.
 
På barsel indtil foråret 2023

Kontakt

Telefon og mail

Telefon

2388 2479

Telefontid 

Mandag-onsdag kl. 08.00-10.00, torsdag kl. 08.00-15.00.

Fredag er telefonen lukket. 

Mail

Hvis du har brug for at melde afbud, kan du skrive en mail til os vi via borger.dk:

Skriv en sikker mail (kræver MitID)

Postkassen tjekkes alle hverdage.

Adresse

Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme

Aarhus Universitetshospital

Palle Juul-Jensens Boulevard 69

Indgang F, Plan 2, F202

8200 Aarhus N