13.01.2023

Gennemgående høj kvalitet

Den samlede førsteplads er et resultat af en generelt meget høj kvalitet i arbejdet, herunder førsteplads på de kirurgiske behandlinger operation mod forkalkning i halspulsåren (carotis endarterektomi) og bypass operation.

Det er ingen hemmelighed, at der blev rejst kritik af karkirurgien i Region Midtjylland i foråret 2022. Derfor er det ekstraordinært glædeligt, at karkirurgien som en del af det samlede hjerte-kar-område klarer sig godt:

- Det er meget velfortjent og stemmer overens med vores opfattelse af et højt fagligt niveau og en ihærdig indsats for konstant at forbedre på området. Derfor er det skønt at kunne lykønske det samlede område med den flotte placering, siger Claus Thomsen, der er lægefaglig direktør på AUH.

Hospitalsdirektør Poul Blaabjerg glæder sig også over kåringen:

- Hjertebehandling er en styrkeposition for AUH. Her har vi traditionelt ligget i den øverste liga, og der er mange landvindinger inden for behandling på hjerteområdet, som er opfundet og udviklet på AUH. Det er meget glædeligt og fortjent, at området markerer sig så stærkt på den nationale – og i øvrigt også internationale – scene.

 

 

Yderligere information

Omtale i Dagens Medicin

Foto: Tonny Foghmar

Revideret 08-05-2023