Foto af Jens Hjalte Løgstrup

23.05.2022

Bjarne modtog hæderen under EFI's årlige konference i Nantes, Frankrig, hvor medaljen hvert år gives som en anerkendelse af en fagperson, der i løbet af sin karriere har bidraget til udviklingen indenfor transplantationsimmunologien.

Bjarne har været EFI-medlem siden 1995, EFI-inspector siden 2003 og udfører fortsat inspektioner hvert år i EFI-akkrediterede laboratorier i Europa og i resten af verden. Han har de sidste 10 år indtil oktober 2022 været EFI-commisioner med ansvar for de nordiske lande.

Kuno overrækkelse (1).png

Om Bjarne siger hans kolleger

"Bjarne er et menneske, som lader sig tænde af interessante teoretiske detaljer inden for de forskellige hjørner af vores fag og hans faglige stolthed og glæde over faget smitter af på os andre.
 
Han har en helt særlig egenskab til at se perspektiver og helheder og med sin analyserende og logistiske tilgang bidrager han til at skabe fremtiden indenfor immunologi og genetik. Bjarne har haft afgørende betydning for transformationen af diagnostikken fra serologisk til de nyeste genomiske teknikker."
 
Stort tillykke med den meget velfortjente medalje, Bjarne